Våra Produkter

Dina Viner är en av Sveriges äldsta vintidningar och är i år inne på sitt 32 år. De första 29 åren var Dina Viner en tryckt papperstidning, men sedan drygt två år tillbaka är Dina Viner digital.

2004 växte Dina Viner-familjen när Dina Viner Professional Edition såg dagens ljus och året därpå föddes Dina Viner Nyhetsbrev. Båda tidningarna har varit digitala från start. Tanken med att ge ut tre olika vintidningar är att alla vinintresserade läsare ska hitta en vintidning som passar dem – oavsett om man jobbar med vin på en vinimportfirma eller bara vill köpa goda och prisvärda viner till mat och samvaro med vänner och bekanta.

Att prenumerera på en tidning man inte hinner öppna är lika trist som att gå och vänta på en tidning, fast man vet att det är flera veckor kvar till nästa nummer. Vi vill därför att våra kunder funderar på sin egen situation och hur mycket tid och pengar man vill lägga på sitt vinintresse och sin vintidning.

Vår billigaste produkt är Dina Viner Nyhetsbrev som utkommer med fyra nummer per år och kostar 100 kr inkl. moms. Fokus ligger på Systembolagets ordinarie sortiment och de fyra strategiska lanseringarna som sker i det ordinarie sortimentet. Nyhetslanseringarna är 1 mars, 1 juni, 1 september och 1 december och totalt innehåller de fyra numren cirka 100 – 150 sidor läsning per år. Kortaste prenumerationstid är två år, d v s 200 kronor.

Vill man läsa mer om vin, och om fler viner, är nästa steg den klassiska tidningen Dina Viner som numera utkommer tolv gånger per år. I dagarna skickar vi ut Dina Viner 2020-07 och inklusive det numret har prenumeranterna hittills fått drygt 1300 vinrecensioner hittills i år. Nästan 500 sidor vininformation och 3000 vinrecensioner brukar det bli ett normalt år. De månatliga nyhetslanseringarna, nya årgångar och Winefinders lanseringar behandlas utöver det man får som prenumerant på Dina Viner Nyhetsbrev. Priset på klassiska Dina Viner är 625 kr inkl. moms.

Vår premiumprodukt Dina Viner Professional Edition (DVPE) vänder sig som framgår av namnet i stor utsträckning till personer som jobbar med vin professionellt. Dessutom finns det en del vinsamlare och restauranger och riktiga entusiaster bland prenumeranterna. DVPE utkommer två gånger per månad och förra året blev det 6500 viner på drygt 1100 sidor som recenserades. Priset för en prenumeration på DVPE är 2695 kr ex. moms per år.